Új jelszó kérése
Termékajánló
Termék részletek


Gum Paste Mix

Rendelési idő 5-10 munkanap.
Gum Paste Mix
2 220 Ft

Virágok és egyéb dekorációk elkészítése a -Gum Paste Tex -ből - sokkal hatékonyabb könnyebben formálhatóbb.


Tartalma: 453 Gramm Az összetételből készíthető kb. 50 rozsa vagy 100 kamilla virág. Hozzávalók: 60 ml víz 35 g porcukorcukor Keverjük össze a 453 Gum Paste Mix-et es a 60 ml vizet egy edénybe. Miután jól összekeveredett hintsük meg a gyúródeszkát porcukorral es dagasszuk úgy mint a kenyeret,addig amíg az anyagok jól öszedolgozódnak. Utána tegyük a masszát egy légmentesen zárható műanyag zacskóba es hagyjuk állni 15 percig szobahőmérsékleten. Ezután nyújtsuk ki es hintsünk rá porcukrot. Dagasszuk kb. 5 percig es dolgozzuk bele a maradék 35 g porcukrot. Akkor jó a massza amikor mar nem ragad. Tarolás: Légmentesen hűvös helyen 1 hétig tárolható. A massza hűtőszekrénybe 6 hétig tárolható. Virág színezés és tárolás: Vágjunk le a menyiséget amiből a virágot készítsük. Adjunk hozzá a megfelelő színű Wilton (Icing Color) ételfestéket (használjunk fogpiszkálót mert a festek nagyon hatásos). Dolgozzuk bele a Wilton ételfestéket az anyagba egyenletesen. Ezt a folyamatot ismételjük addig amíg a megfelelő szint elérjük.
nettó 453 g-os kiszerelésben
Tartalma: 453 Gramm Az összetételből készíthető kb. 50 rózsa vagy 100 kamilla virág.
Hozzávalók: 60 ml víz ,35 g porcukor .
Keverjük össze a 453 Gum Paste Mix-et és a 60 ml vizet egy edénybe. Miután jól összekeveredett hintsük meg a gyúródeszkát porcukorral és dagasszuk úgy mint a kenyeret,addig amíg az anyagok jól összedolgozódnak. Utána tegyük a masszát egy légmentesen zárható műanyag zacskóba és hagyjuk állni 15 percig szobahőmérsékleten. Ezután nyújtsuk ki és hintsünk rá porcukrot. Dagasszuk kb. 5 percig és dolgozzuk bele a maradék 35 g porcukrot.
Akkor jó a massza amikor már nem ragad.
Tárolás: Légmentesen hűvös helyen 1 hétig tárolható. A massza hűtőszekrénybe 6 hétig tárolható.
Virág színezés es tárolás: Vágjunk le a menyiséget amiből a virágot készítjük. Adjunk hozza a megfelelő színű Wilton (Icing Color) ételfestéket (használjunk fogpiszkálót mert a festék nagyon hatásos). Dolgozzuk bele a Wilton ételfestéket az anyagba egyenletesen. Ezt a folyamatot ismételjük addig amíg a megfelelő szint elérjük.


 • Gyártó
  Wilton
  Cikkszám
  03-705
  Státusz
  Rendelési idő 5-10 munkanap.    
  Tömeg
  600 g/db
Webáruház készítés